O PETITIE PHOTO COLECTIV DE SEX COPIL GRATUIT VICTIMA SCLAVIEI TRIMISE LA INCHISOARE PE VISTA

De ce ar trebui sa-ti pese? Uita-te la Sara-a spus povestea in acest interviu inchisoarea, 2007
Pentru mai multe detalii, Citeste Sara Povestea Kruzan Aici

Obiectivul principal: sa gaseasca oricine sustine libertatea Sara Kruzan de a fi o parte a acestui proiect, sau mai precis, toata lumea care este mândru si dornici sa-si arata fata lor in sustinerea libertatii ei.

Sunt orchestrarea o mare expozitie fotografie / proiect in cazul in care va petitiei (oricine si toata lumea din toata lumea) sunt esentiale in aducerea numarul de imagini de la o magnitudine care se va acumula atentia publica. Eu voi fi prezenta la acest proiect guvernator Brown de CA, ziare, reviste, cativa politicieni si organizatii-cheie. Scopul este de a utiliza aceasta petitie fotografie pentru a afisa puterea unei miacari vizual personalizat, prin chipurile de suporterii ei si au in principal, o carte sau expozitie sa prezinte guvernatorului intr-un mod mai personalizat. Nu exista putere in numar de simpla, dar un impact mai profund poate rezulta din asocierea acestor numere cu fete reale, oameni reali. Exista un atasament emotional si amploarea pe care o carte sau un perete plin de imagini poate realiza ca o petitie on-line nu poate anonim. Aceasta poveste trebuie sa fie raspândit si sustinute in intreaga lume.

Contributia la acest proiect este un foarte simplu si poate face o diferenta imensa in libertatea de cineva care este lipsit de putere de a schimba situatia ei. Daca ati fost in pozitia ei, v-ar spera straini ar lua timp pentru a face acelasi lucru pentru tine. Daca intentionati sa participati va rugam sa urmati instructiunile de scurt si sa prezinte fotografia dvs. pentru a-mi foarte curand, astfel incat aceasta poate creste rapid. Sunt, de asemenea, doresc sa recruteze voluntari "Fetele Pentru Sara Kruzan" participanti atat online, cat si in zona Bay. Daca sunteti interesat in acordarea de asistenta, va rugam sa-mi e-mail la: FacesForSaraKruzan@gmail.com

A PARTICIPA PUTETI ALEGE SA...


Participarea dureaza aproximativ 1 - 5 minute din timpul dumneavoastra. Daca ati inteles deja normele puteti trimite un email la intrarea FacesForSaraKruzan@gmail.com

1) DAU DREPT SUBIECTUL MEU IN PERSOANA: Puteti depasi lectura urmatoarele linii directoare, fiind subiectul meu in persoana, in zona San Francisco Bay! Daca va permiteti-mi sa ia fotografie dvs. pentru acest proiect, ma voi asigura orientarile aplicabile sunt indeplinite pentru tine in timpul filmarilor. Pentru a fi subiectul meu in persoana, mi e-mail aici: FacesForSaraKruzan@gmail.com

2) TRIMETI FOTOGRAFIA DUMNEAVOASTRA PROPRII: Acest lucru le permite oamenilor de oriunde din lume pentru a contribui fata lor si declaratia de proiect. Cititi mai jos detaliile daca aveti de gand sa-si prezinte fotografia ta!

PREZINTE FOTOGRAFIA DVS.: TREI NORME USOR
PENTRU A VIZUALIZA EXEMPLE DE "Faces Pentru Sara Kruzan" GALERIE, VIZITATI AICI

1) Trimite 1 - 3 poze cu tine, care sunt clare, fotografii de inalta rezolutie (peste 300k, de preferat 1MB sau mai mare). De asemenea, photoshopped nr imagini, imagini sau in cazul in care Photoshop a fost folosit in mod evident. Acesta este cel mai important factor, dupa cum am primit aproximativ 15 de inregistrari de fotografii sau imagini mici, prea photoshopped care nu pot fi utilizate pentru acest proiect. Acest lucru va fi imprimata pentru o expozitie de prezentabil, deci va rugam sa trimiteti o fotografie mare. [Nr exceptiile privind dimensiunea imaginii, dar e-mail-ma daca dumneavoastra credeti ca ar trebui sa fie o exceptie de la regula photoshop].

2) Trimite o declaratie de cateva cuvinte intr-o propozitie scurta sau doua precizand sentimentele tale despre cazul lui Sara, dorinta pentru eliberarea ei sau condamna inchisoare ei. Aveti posibilitatea sa trimiteti-mi o propozitie de ceea ce doriti mi sa citez, impreuna cu trimiterea fotografiei. Va rugam sa nu Photoshop declaratia in fotografie. In cazul in care declaratia este in realitate a fotografiei (pe o palarie, la un semn, pe un perete, bucata de hartie, etc), asigurati-va ca fata ta si declaratia sunt ambele clare. Poze cu voi cautati in aparatul de fotografiat sunt mai puternice pentru acest proiect....

3) fotografii de grup nu sunt acceptate absolut fara permisiunea mea directa. Fiecare persoana trebuie sa fie fotografiate individual. Intregul scop al proiectului este de a obtine cat mai multe persoane cu putinta, in scopul de a crea un organism de mare ca se confrunta cu o prezentare colectiva.

Cele de mai sus sunt toate conditiile.
trei norme usor. Intelegeti?


Asigurati-va ca va uitati peste restrictiile de mai jos si acum aveti posibilitatea sa trimiteti fotografii mari, declaratia si informatiile de contact (pentru petitie) la: FacesForSaraKruzan@gmail.com. Va rugam sa va de e-mail linia de subiect "ACTIUNEA INTRARE" . Daca sunteti un minor si / sau doar doriti sa-si prezinte numele primului tau / pseudonim, a pus "IMPACT INTRARE" in linia de subiect
.
Restrictii si Alte Note

Au NU este permis: imagini nepotrivite, inclusiv nuditate completa sau provocator / sugestive reprezinta (pentru minori). Pentru adulti, expresia artistica va fi limitat la nuditate partiala (nu exista zone care prezinta privat), dar pot fi provocate sa faca o declaratie cu privire la abuzul, traficul de sex, nedreptate, etc NO limbaj rasial pe baza de sau orice alta limba discriminatoriu rasial sau slang. Nr blasfemii va rog.

NOTA: Pentru petitionari de actiune, va trebui sa-si prezinte numele si prima si ultima informatii de contact, asa cum ar fi, in orice petitie.
NOTA: Dupa ce am primit toate intrarile, veti primi in cele din urma un formular de eliberare rapida sa-mi dea permisiunea de a utiliza fotografie.
Acum, ca stii regulile si au prezentat fotografia dvs., va rugam sa treci aceasta de-a lungul tuturor stii. Republicati acest mai sus pe bloguri facebook, twitter, fundatii, si asa mai departe.

Cu Sinceritate,
Elizabeth O'Hara

WYSIWYG editor